Tosimiehen aamiaisherkku: Näin teet pekonimuffinsseja!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yleensä miehet rakastavat kaikkea ruokaa missä on pekonia ja siksi suolattua siankylkeä tarjoillaan lähes kaikissa kunnon ravintoloissa. Pekonin aromia on joskus myös lisätty joihinkin kulutustuotteisiin, kuten hammasharjaan ja deodoranttiin. Nyt esittelemme kaikkien aikojen äijäaamiaisen – pekonimuffinssit.

Reddit
Reddit

Pekoni kuuluu etenkin luksusaamujen aamupalaan ja Redditissä on jaettu todella kekseliäs tapa tarjoilla aamupalapekonia kananmunalla. Reseptiä varten tulee varata leipää, kananmunia, herkkusieniä, mausteita ja tietysti paljon pekonia. Lisäksi valmistaminen vaatii uunin ja muffinssivuoan.

Herkun valmistaminen aloitetaan leikkaamalla leivästä voidellun muffinssivuoan pohjalle sopivan kokoisia paloja. Sen jälkeen pekonit paistetaan rapeaksi pannulla ja pannaan vuokiin ruusukkeiksi kupin muotoon. Sen jälkeen kupin pohjalle laitetaan herkkusienipaloja ja päälle raaka kananmuna. Maustamisen jälkeen koko komeus pannaan uuniin ja paistetaan 20 minuuttia noin 150 celsius-asteessa. Tarjoile ja nauti aamukahvin kera.