Naisella oli liian hyvä vartalo – käskettiin peittää kuntosalilla

Fitness · Anna Poikkimäki

Kateus on koominen asia, sillä sen ajamana voidaan esimerkiksi pyrkiä peittämään kauniin ihmisen kauneus tai tukahduttamaan lahjakkaan kyvyt. Nyt yhdysvalloissa Richmondissa eräs hyvävartaloinen nainen joutui laittamaan lisää vaatetta ylle, kun hänen timmi ulkomuotonsa oli liikaa Planet Fitness -kuntosalin asiakkaille.

Tiffany Austin treenasi napapaidassa ja caprihousuissa, ja mitä ilmeisimmin kokonaisuus häiritsi muita kuntoilijoita. Hän huomasi saavansa kuntosalilla tuomitsevia katseita, eikä aikaakaan kun henkilökunnan edustaja tuli pyytämään, että Austin laittaisi ylimääräisen paidan päälleen.

Nainen suostui ehdotukseen hämmentyneenä. Kun toinen henkilökunnan edustaja tuli paikalle hätistelemään häntä, Austin lähti paikalta vaadittuaan rahansa takaisin. Kuntosalilla on periaate, jonka mukaan se ei kannata egoistista kehoesittelyä, jota tapahtuu monilla muilla kuntosaleilla. Siitä kerrotaan heidän verkkosivuillaan, paljastaa KTVU-sivusto.