Suuteluvideosta arabiversio – nyt meni jo melko pitkälle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tatia Pilievan video on eräs tämän hetken parodioiduimmista YouTube-videoista. Nainen laittoi tuntemattomat suutelemaan keskenään huippusuositulla videolla. Tämän jälkeen julkaistiin parodiat, joissa tuntemattomat masturboivat toisiaan ja käyvät yhdessä kakalla.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa kiertää samasta videosta arabiparodia. Siinä muslimimiehet tervehtivät suutelemalla toisiaan – kuten heidän kulttuuriinsa kuuluu. Video on silti länsimaalaisen silmään outoa katsottavaa, kuten eräs videolla nähtävä mies selvänäköisesti toteaakin.

Tässäkin videossa nähdään se totuus, mikä on todettu kaikilla aikaisemmissa parodioissa. Ei ole vaivaannuttavampaa tilannetta kuin mennä fyysisesti lähelle täysin tuntematonta ihmistä. Ainakin suurimmalle osalle ihmisistä se tuntuu aiheuttavan kiemurtelua.