11-vuotias poika kuuli tulevansa isoveljeksi – liikuttunut reaktio

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Sisarukset ovat elämän ihanin asia. Esikoiselle voi olla joskus shokeeraava uutinen kuulla ensimmäistä kertaa äidin odottamasta uudesta tulokkaasta. Vauva on kuitenkin upea juttu, sillä siitä tulee kaikkien aikojen paras leikkikaveri.

Nyt Logan-niminen 11-vuotias poika sai kuulla tulevansa isoveljeksi. Reaktio oli liikuttunut, sillä nuori mies ei ollut uskoa uutista todeksi. Hän aukoi suutaan kameraan katsoen, ja kyyneleet valuivat kasvoille.

YouTube-palvelusta löytyy muitakin ihastuttavia videoita, joilla kerrotaan tärkeitä uutisia lapsille. Kerroimme taannoin eräästä videosta, jossa taaperoikäinen tyttö sai tavata ensimmäistä kertaa isänsä kaksoisveljen. Muksun reaktio oli vertaansa vailla, sillä hän ei kyennyt muuta kuin tuijottamaan molempia miehiä järkyttyneenä.