Älä ota näistä selfie-kuvista mallia – väärässä paikassa väärään aikaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmiset ovat villiintyneet julkaisemaan sosiaalisessa mediassa omakuviaan, eli selfieitä. Poseerauksia riittää moneen makuun, ja kaikki niistä eivät aina loista tyylikkyydellään. Nyt kolme australialaiskundia on villiintynyt San Diegossa.

YouTube
YouTube

YouTube-videolla nähdään kolme urosta, jotka kiertelevät alueella ja ottavat itsestään hölmöjä selfieitä toisensa perään. Videon on ilmeisesti tarkoitus parodioida kulttuuria, jossa tilanteessa kuin tilanteessa otetaan omakuvia. Esimerkiksi keskellä räjähtävää riitaa.

Kuvien uhriksi joutuu myös viattomia sivullisia, jotka eivät ole valmistautuneet tilanteeseen. Jossain vaiheessa videon katselua toivoisi, että joku tulisi hajottamaan nuorukaisten kamerakännykät. Kakka-selfie vessassa ei nimittäin ole välttämättä sitä, mitä haluaisi nähdä – ikinä.