Nyt täytyy hieraista silmiä! Koira ajaa moottoripyörällä – katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomessa pitää olla tarkkana liikenteessä, sillä meillä päin valvotaan ajamista ehkä jopa liiankin kanssa. Toista se on Etelä-Amerikassa. Lieveilmiöitä riittää, kuten nähdään eräällä verkkovideolla, jossa koira varastaa kadulla liikkujien huomion.

YouTube
YouTube

Koira on ainoa, joka pitää kiinni moottoripyörän ohjaustangosta. Sen isäntä on sen sijaan kyydissä, eli lienee valmiina reagoimaan nopeasti, mikäli vaaratilanne uhkaa. Tätä samaa ei kannata lähteä kokeilemaan Suomessa.

YouTube-video kiteyttää kaiken, mitä ”hullu maailma” -termi voisi pitää sisällään. Seuraavaksi, kun joku valittaa suomalaisen tieliikenteen ongelmista, hänelle täytyisi näyttää tämä video. Aina jossain päin ollaan enemmän pielessä.