Mitkä rusketusraidat! Miley Cyrus poltti nahkansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jokainen tietää sen tilanteen, kun on tullut oltua hieman liikaa auringossa etelänlomalla, ja iho palaa ravunpunaiseksi. Kipeä iho kirvelee ja tuntuu epämukavalta – lisäksi ulkonäkö on usein monta päivää kammottava palamisen jälkeen.

Julkaisu käyttäjältä Miley Cyrus.

Nyt tällainen epäedullinen tilanne on käynyt Miley Cyrusille, joka julkaisi aiheeseen liittyvän kuvan Facebook-sivustollaan. Neitokaisen rintakehä on aivan punainen, ja hänelle on jäämässä näkyvät bikinirajat kehoonsa. Näin voi käydä Floridan auringossa, Tampassa.

Miley Cyrus on tulossa kesällä Suomeen osana Bangerz-kiertuettaan. Naisen show tullaan näkemään Hartwall-areenalla 1. kesäkuuta. Kaunottaren keikasta odotetaan shokeeraavaa – sen verran kummallista materiaalia on ikuistettu tähden maailmankiertueelta tähän mennessä. Taannoin hän esimerkiksi suuteli Katy Perryä kesken keikkansa.