Poikaa kiusattiin koulurepun takia – koulu kielsi repun!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Tytöt leikkivät nukeilla ja pojat pikkuautoilla. Entäpä jos pojat tahtovatkin leikkiä nukeilla ja tytöt pikkuautoilla? Onko se väärin? Pohjois-Karolinasta kantautuu nyt omituisia uutisia, jonka mukaan yhdeksänvuotiaat pojat eivät saa ainakaan pitää My Little Pony -tuotteista.

YouTube
YouTube

Koululaispoika Grayson Bruce pitää My Little Ponysta ja hänellä on teemaan sopiva koulureppu käytössään evästunteja varten. Nyt Graysonille sanottiin hänen koulussaan, että pojan on lopetettava lempireppunsa käyttäminen, koska se saa muut lapset kiusaamaan poikaa. Poikaa on toki kiusattu aiemminkin, mutta nyt My Little Pony -teemainen reppu on lisännyt kiusaamista.

Pojan äiti Noreen Bruce kysyi, että eikö koulussa täytyisi ennemmin puuttua kiusaajien käyttäytymiseen kuin hänen poikansa reppuun? Hän perusteli mielipidettään sillä, että eiväthän lyhyet hameetkaan anna aihetta raiskaamiseen. Tapaus on herättänyt runsaasti mediahuomiota ja on saanut ihmiset raivoihinsa, Gawker kertoo. Koulun rehtorin mukaan hänellä on ollut oikeus eväsrasian kieltämiseen yleisen järjestyksen saamiseksi.