Tyttöystävä ei saanut jäätelöä – poltti poikaystävän auton

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet tarinoita hieman erikoisesti joihinkin asioihin suhtautuneista tyttöystävistä. Tuoreessa muistissa on esimerkiksi nainen, joka puukotti miehensä joulukoristeisiin liittyvien erimielisyyksien takia. Nyt esittelemme neitokaisen, jonka PMS-oireet nousevat uusiin sfääreihin.

YouTube
YouTube

Floridalainen nainen oli suuttunut silmittömästi poikaystävälleen, koska mies ei ollut ostanut naiselleen McDonald’sista McFlurry-nimistä jäätelöannosta. Action News Jax kertoi naisen raivostuneen niin suunnattomasti, että sytytti kumppaninsa auton tuleen. Silminnäkijän mukaan hän oli käyttänyt sytyttämiseen autossa ollutta bensakanisteria, josta hän oli kaatanut nestettä ajoneuvon päälle.

Nyt voidaan oikeasti puhua maailman pelottavimmasta tyttöystävästä, sillä joidenkin mieleen saattaa nousta ajatus siitä, mitä tapahtuisi jos nainen ei saisi tahtoaan läpi jossain tärkeämmässä asiassa? Isokokoinen McFlurry maksaa Yhdysvalloissa alle kaksi euroa.