Tyttöystävä jätti vankilaan tuomitun Chris Brownin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin tällä viikolla, kuinka poptähti Chris Brown tuomittiin viimein vankilaan suorittamaan jo vuonna 2009 saamaansa tuomiota Rihannan törkeästä pahoinpitelystä. Nyt vankilassa istuvan miehen alamäki jatkuu kovaa vauhtia ja hänet on jätetty nuolemaan haavojaan ilman rakkautta.

Vielä äskettäin kerrottiin, kuinka Chrisin on-off -tyttöystävä Karrueche Tran on tukenut miestä tuomioista ja vieroitushoidoista huolimatta parhaansa mukaan ja avoimella mielellä. Silti samaan aikaan julkisuudessa kuiskittiin Chrisin ja Rihannan lähentyneen tekstiviestein helmikuun loppupuolella. Tästäkös Karrueche suuttui ja päätti jättää laulavan miehensä sinkkuna suorittamaan vankilatuomiotaan.

Chris Brown lähetti helmikuussa syntymäpäiviään viettäneelle Rihannalle onnitteluviestin. Nainen ei vastannut aluksi toivotukseen mitään, mutta heltyi illan pikkutunteina kiittämään ja kysymään miehen kuulumisia. Sen jälkeen pari piti tiiviisti yhteyttä taukoamatta, kunnes Rihanna valitsi kainaloonsa toisen exän, eli Draken. Karrueche Tran ja Chris Brown seurustelivat ensimmäisen kerran vuosina 2010-2012.

Chris Brown odottaa parhaillaan oikeuskäsittelyä Los Angelesissa sijaitsevassa pahamaineisessa Men’s Central Jail -vankilassa. Hänelle järjestetään kuuleminen 23. huhtikuuta ehdonalaisen rikkomisesta, joten vankilatuomio voi jatkua hyvinkin pitkään myös sen jälkeen.