Uskomaton drinkki: Bloody Mary kanalla ja pizzalla!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joskus drinkki tekee hyvää rankan työpäivän jälkeen, tai jopa sen aikana. Mutta alkoholia ei koskaan kannata nauttia tyhjään mahaan, siispä uusi Bloody Mary -drinkki on täysin oikeaoppinen tätä sääntöä ajatellen.

Se on myös jokaisen suursyömärin märkä uni. Koomikko Randy Liedtken tekemässä drinkissä on nimittäin mukana muun muassa pizza, ranskalaisia, sitruuna, lime, kaksi tuplaburgeria, valkosipulileipää, sipulirenkaita, voileipä, friteerattua kanaa ja oliiveja.

Kokonaisuus esiteltiin Thrillist-sivustolla. Nyt jokainen voi mennä tilaamaan lähimmästä ravintolasta vastaavan annoksen. Jos henkilökunta väittää, ettei tällaista voi tehdä, niin kuvien avulla pystyy todistamaan, että vastaava ökydrinkki on jo kertaalleen luotu, juotu ja syöty.