Cameron Diaz avautui ikääntymisestä: ”Suutun niin paljon”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ikuisen nuoruuden tavoittelu on varsinkin Hollywood-tähtösten keskuudessa enemmän sääntö kuin poikkeus. Monet kärsivätkin tuskia siitä, kun kasvoihin alkaa ilmestyä ensimmäisiä juonteita. Tällaisten neitokaisten joukossa on Cameron Diaz, jota ottaa päähän ikääntyminen.

Enemmän naista kuitenkin harmittaa se, miten paljon asian ympärillä pyöritään ja kuinka erilaisia kauneudenhoitotuotteita markkinoidaan sillä, että ne pyyhkivät vuodet pois kasvoilta. Hänen mielestään se on väärin, koska jokaisen naisen tulisi olla ylpeä eletystä elämästä. Diazin mielipiteeseen tyhtyi myös häntä keskusteluohjelmassaan haastatellut Oprah.

– Suutun niin paljon, kun näen mainoksia televisiossa, jossa puhutaan ikääntymisen estämisestä. Emme kunnioita matkaa, ja sitä, keitä olemme ja miten paljon meillä on annettavaa toisille, kommentoi Diaz ohjelmassa.

41-vuotias Cameron Diaz valittiin viime vuonna Hollywoodin parhaiten palkatuksi näyttelijäksi. Häneltä tullaan tänä vuonna näkemään useita elokuvia, kuten The Other Woman, Annie ja Basic Math. Diaz on seurustellut aiemmin muun muassa Vincent D’Onofrion, Matt Dillonin, Jared Leton, Justin Timberlaken ja Alex Rodriguezin kanssa. Tällä hetkellä hän on onnellinen sinkku.