Fani kerää rahaa ostaakseen Kurt Cobainin kodin – upea suunnitelma paljastui

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jos Nirvanan Smells Like Teen Spirit -grunge-ralli oli elämäsi anthem 90-luvulla, seuraava uutinen saattaa innostaa sinua. Kurt Cobainin lapsuudenkoti pistettiin äskettäin myyntiin. Kerroimme taannoin, että taloa voisi helposti hyödyntää esimerkiksi museokäytössä.

Vaikka Nirvana-solisti tappoi itsensä yli 20 vuotta sitten, muisto elää yhä. Nyt Jaime Dunkle -niminen fani ja journalisti on lanseerannut kampanjan, jolla hän kerää rahaa, jotta Cobainin lapsuudenkoti voitaisiin ostaa ja siitä tehtäisiin museo.

Rahaa täytyisi kerätä 700.000 dollaria, jotta hanke onnistuisi. Tähän mennessä Dunkle on kerännyt vasta 200 dollaria, mutta se ei estä naista unelmoimasta. YouTube-videolla nainen vierailee tähden lapsuuden makuuhuoneessa ja fiilistelee siellä tunnelmia liikuttuneena.