Huumekohussa ryvettynyt Justin Bieber Adidaksen mainoskasvoksi – tässäkö nuorten esikuva?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalaisen poptähden Justin Bieberin uutisoitiin äskettäin muuttaneen Atlantaan pysyvästi. Hänen entisen asuinsijansa lunastaa itselleen realitytähti Khloe Kardashian. Nuorukainen etsii parhaillaan Atlantasta itselleen sopivaa kartanoa.

Poppari, joka on rap-nimeltään Bizzle, nähdään Adidas NEO -malliston keulakuvana. Mainoskuvissa pahan pojan maineen saanut tähti esittelee uusia merkin kevät- ja kesävaatteita. 20-vuotiaan Bieberin kerrotaan nykyisin viettävän kaiken aikansa Atlantan musiikkistudiolla kannabista poltellen. Onko hänestä siis nuorten keulakuvaksi?

Daily Mail -lehden mukaan Bieber on järjestänyt faneilleen mahdollisuuden tuottaa uuden Adidas NEO -mainosvideon, jota hän itse tähdittää. Mainoksessa tullaan kuulemaan Justinin kappale Swap It Out. Ihailijat voivat editoida mainokseen tarkoitettua videomateriaalia adidas-verkkosivustolla, ja poptähti valitsee itse niistä parhaimman videon, jota käytetään kansainvälisessä mainoskampanjassa.