Näin Vietnamissa: Mies ei hämmentynyt tulvasta – laittoi lapsensa muovipussiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla tulvii ajoittain, ja se aiheuttaa erilaisia hämmentäviä tilanteita. Kerroimme äskettäin miehestä, joka intoutui tanssimaan Michael Jacksonin tanssiliikkeitä vedessä seisoessaan. Moonwalk sujui myös polvenkorkuisessa tulvavedessä erinomaisesti.

YouTube
YouTube

Nyt Vietnamissa on myös ikuistettu videolle näky, joka saa ehkä katsojan hieraisemaan silmiään. Eräs isä laittoi lapsensa muovipussiin koulumatkan ajaksi estääkseen jälkikasvuaan kastumasta ennen luokkaan pääsyä. Tilanne on vuoden 2013 keväältä, jolloin Hanoin lähellä oleva joki tulvi, ja vaikeutti Sam Langin kylän lasten koulussa käyntiä.

Nimeämätön vanhempi kuljetti lapsensa pussin sisällä koululle, ja tilanteen kuvasi YouTube-videolle opettaja Tong Thi Minh. Isä kuljetti useamman lapsensa joen yli taistellen virtaa vastaan. Mitä omistautumista!