Pharrellin kappaleet eivät kelvanneet Michael Jacksonin taustatiimille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pharrell Williams on ollut viime aikoina runsaasti esillä mediassa Happy-hittinsä ja uuden Girl-albumin myötä. Mies tunnetaan ennestäänkin melkoisena hittinikkarina, ja hän on tehnyt yhteistyötä artistien, kuten Daft Punkin, Robin Thicken, Beyoncen ja Snoop Doggin kanssa.

Pharrell työsti musiikkia myös edesmenneelle Michael Jacksonille, mutta hänen kirjoittamansa kappaleet eivät ikinä päätyneet tähden esittämiksi. Jacksonin taustatiimi hylkäsi muusikon työstämät kahdeksan kappaletta, jotka päätyivät sittemmin Justin Timberlaken Justified-albumille. Menetetty tilaisuus yhteistyöstä popin kuninkaan kanssa kalvaa edelleen Pharrellia.

– Michael Jackson lauloi myöhemmin kyseisiä kappaleita minulle ja kertoi, että hän olisi halunnut esittää ne. Kerroin Jacksonille, että kirjoitinkin ne alun perin hänelle, Pharrell Williams avuatui News.co.au-sivustolle.

40-vuotiaan Pharrell Williamsin nimi on vilahtanut tänä vuonna ainakin Daft Punkin hittibiiseillä sekä Robin Thicken esittämällä kohukappale Blurred Linesilla. Hän on lisäksi kirjoittanut ja tuottanut musiikkia muun muassa Snoop Doggille ja Britney Spearsille. Taannoin hän julkaisi Happy-kappalesta maailman ensimmäisen 24 tuntia kestävän musiikkivideon.