Ravintolan asiakas kuvasi tyrmistyttävän näyn – mitä ihmettä keittiössä tapahtui?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ravintola-alan työntekijöiltä edellytetään ymmärrystä hygieniasta. Silti ajoittain uutisoidaan tapauksia, joissa asiaan liittyvät koulutukset ovat menneet harakoille. Nyt Britanniassa eräs asiakas onnistui videoimaan tilanteen, joka ällöttänee monia Dixy Chicken -pikaruokalan vierailijoita.

YouTube
YouTube

Videolla nähdään nimittäin mies, joka pesee jalkojaan pikaruokalan keittiön lavuaarissa. Kuvaaja antaa kameran kiertää paikassa ja suuntaa sen keittiötiloihin, jossa jalkojaan vesialtaassa huljutteleva henkilö jää verekseltään kiinni. Kun video laitettiin YouTube-palveluun ja ihmiset kommentoivat paljastusta järkyttyneinä, omistajilla oli vastaus valmiina.

Ravintolan kanta asiaan on, että oheinen tilanne ei ole vaara ruoan hygieenisyydelle. Omistajien mukaan lavuaaria ei nimittäin käytetä ruoan valmistukseen. Työntekijä Mohammed Azeem kommentoi Daily Mirror -videolle, että jalkojaan pessyt mies oli omistajien sukulainen ja vain vierailemassa Dixy Chickenin keittiötiloissa.