The Rolling Stones teki ironmaidenit – turisti kuvasi näyttävän lentokoneen

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocktähti Mick Jagger tunnetaan maailman suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuvan The Rolling Stonesin keulahahmona. Muusikkomies on vuosien varrella elänyt todellista rokkarin elämää huumeiden ja alkoholin parissa. 70-vuotis supertähti sai viime viikolla suru-uutisen, kun hänen naisystävänsä teki itsemurhan.

The Rolling Stones oli parhaillaan kiertueella Australiassa, jossa myös yhtyeen lentokone kuvattiin. Perthin lentokentällä ikuistettu yksityinen matkustajakone on maalattu yhtyeen väreihin, eli Vierivät kivet ovat ottaneet mallia Iron Maiden -yhtyeestä, jonka Ed Force One kuljettaa yhtyettä ympäri maailmaa.

Mick Jagger, oikealta nimeltään Sir Michael Philip Jagger, syntyi opettajaisän ja poliitikkoäidin esikoiseksi. Jagger suoritti akateemisen koulutuksen huippuarvosanoin, mutta elämän suunta muuttui muusikon urahaaveiden myötä. Hänen Rolling Stones -yhtyeensä juhli taannoin 50-vuotisjuhliaan. Jagger aateloitiin kymmenen vuotta sitten. Hänet tunnetaan musiikillisen menestyksen lisäksi naisseikkailuistaan. Mick Jagger on ollut naimisissa kahdesti, seitsemän vuotta Bianca De Maciaksen kanssa ja yhdeksän vuotta malli Jerry Hallin kanssa. Muusikolla on seitsemän lasta neljän eri naisen kanssa.