Homoystävällisellä rap-videolla ylistetään miesten takapuolia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rap-musiikki tunnetaan varsinkin Amerikan maalla siitä, että kyseisen genren musiikissa pidetään suuressa arvossa naisten muhkeita muotoja. Kappaleet saattavatkin viitata hyvin seksuaaliseen sävyyn esimerkiksi neitokaisten pepun heiluttamiseen.

YouTube
YouTube

Nyt homoseksuaalit saavat oman miesystävällisen rap-videonsa. Fly Young Red on neworleansilainen räppäri, joka on halunnut perustaa oman homorap-genrensä. Miehen Throw That Boy P*ssy -kappaleella puhutaan komeiden urosten pepuista. Musiikkivideolla nähdään miestanssijoiden takapuolia.

Feministien on tämän videon näkemisen jälkeen turha syyttää kulttuuria naisten seksualisoimisesta. Muutos on tapahtunut, ja suurennuslasin alla ovat nyt myös kivenkovat miespakarat. Fly Young Redin tuleva albumi Pretty Boy Realness Mixtape sisältää remixejä Beyoncen Partition-kappaleesta ja esimerkiksi Draken The Language -kappaleesta.