Koskettava kohtaaminen uutisstudiossa – kyyneleitä myös kotikatsomoissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jotkut ihmiset käyvät elämässäsi ja jäävät sydämeesi. Heidät voi muistaa lämmöllä vielä vuosienkin jälkeen, ja liikuttua yhteisistä hetkistä. Amerikkalainen uutisankkuri Gloria Campos päätti äskettäin uransa WFAA-kanavalla.

YouTube
YouTube

Nainen on tehnyt vuodesta 1989 lähtien töitä orpojen kanssa, ja hän on auttanut kodittomia lapsia löytämään uuden perheen Wednesday’s Children -ohjelmassa. Vuonna 2007 ohjelmassa esiintyi Ke’onte-niminen poika, jolla oli ongelmia kodin löytämisessä.

Campos teki hänen kanssaan töitä, ja päätyi muistelemaan nuorukaista vuosienkin päästä ohjelmassa. Hän ei tiennyt, että Ke’onte oli aivan selän takana. Kun parivaljakko kohtasi jälleen lähetyksessä, oli liikutus taattu.