Papparaisen skeittitemput hämmästyttävät: ”Tämä on minulle todella vaikeaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi skeittauskulttuurin pitkäaikaisista perinteistä on se, että rullalautailijat ottavat videokameran mukaan harrastuksensa pariin ikuistaakseen esimerkiksi tekemiään temppuja nauhalle. Toisinaan taltiointien sekaan päätyy varsinaisia aarteita, ja nyt yksi niistä on julkaistu YouTubeen.

YouTube
YouTube

Verkkovideolla nähdään vanhempi mies, joka kokeilee rullalaudalla erilaisia temppuja samalla, kun nuorempi herra kuvaa videota. Tervaskanto onnistuu tempuissaan upeasti ja hän tuntuu jopa itse yllättyvän hypyistään.

– Saitko sen kuvattua? Videon voisi panna vaikka YouTubeen, mies naureskelee.

Skeittivideo päätyi YouTubeen ja sillä on jo useampi kymmenentuhatta katsojaa. Rullalautailu syntyi 1950-luvun Kaliforniassa ja on mahdollista, että videon temppuilija on ollut ensimmäisten joukossa testaamassa näitä renkaallisia minisurffilautoja.