Suomalainen koiravideo villitsee YouTubessa – parissa päivässä miljoonia katsojia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen hulvattomasta suomalaisesta YouTube-videosta, jossa lemmikkikoirille tehdään taikatemppuja piilottamalla yllättäen herkkupalat niiden nenän edessä. Suomalaisten lisäksi video villitsee parhaillaan myös maailmalla, sillä siitä on tullut välittömästi kansainvälinen nettihitti.

YouTube
YouTube

Esimerkiksi maailman seuratuimpiin nettijulkaisuihin lukeutuva Gizmodo hehkuttaa parhaillaan videota hulvattomaksi. Suomalaisvideo on saanut parissa päivässä yli 2,5 miljoonaa katselukertaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti.

Gizmodo
Gizmodo

Jose Ahonen tekee videolla useille koirille taikatemppuja, joissa hän muun muassa kadottaa kädestään herkkupalan. Lemmikkien ilmeet ja reaktiot ovat näkemisen arvoisia, kun ne yrittävät paikallistaa kadonnutta namia.