Tyttö lauloi Leijonakuningasta – karmivasta tuloksesta nettihitti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Disneyn Leijonakuningas-animaatio on eräs Y-sukupolven kulttielokuvista. Mufasan kuolema ja Simban vaiherikas nousu Jylhämaan kuninkaaksi on syöpynyt jokaisen verkkokalvolle peruuttamattomasti. Ja bonuksena ovat vielä Elton Johnin tulkinnat Can You Feel the Love Tonight ja Circle of Life -kappaleista.

YouTube
YouTube

Nyt eräs neitokainen on esittänyt oman versionsa jälkimmäisestä elämää suuremmasta viidakkoanthemista. Tyttö vetäisee Circle of Life -kappaleen lonkalta, ja lopputulos on sitä materiaalia, jolla ei pääsisi Idolsissa jatkoon. Harva haluaa myöntää kuulostavansa ammuvainaalta, mutta tässä tapauksessa vertaus ei mene kauas kotipesästä.

Toivottavasti neitokainen ei toivo itselleen ainakaan laulajan uraa. Jos Simba ja kumppanit kuulisivat kappaleen, heidän korvansa saattaisivat sulaa. Mitä mieltä itse olet tulkinnasta?