Beyonce järjesti fanilleen pakahduttavan upean yllätyksen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Beyonce on eräs tämän hetken ihailluimmista popartisteista. Hänen visuaalinen albuminsa on osoittautunut jättimenestykseksi. Kerroimme äskettäin 5 asiaa, jotka nykynainen voi oppia kyseiseltä laulajattarelta. Beyonce on varsin valloittava myös keikalla.

YouTube
YouTube

Supertähti ilahdutti taannoin erästä faniaan Britanniassa laulamalla tälle onnittelulaulun syntymäpäivän kunniaksi. Hetki on ihastuttavan liikuttava, ja fani saa varmasti elämänsä kokemuksen.

Beyoncen visuaalinen levy nousi heti iTunes-palvelun myyntilistan kärkeen 104 maassa. Laulajatar on perustanut oman Parkwood Entertaiment -managementyrityksen vuonna 2008. Hän onnistui pitämään pitkään salaisuutena visuaalisen albuminsa ja siihen liittyvät musiikkivideot. Äskettäin tähti julkaisi Partition-musiikkivideon, jossa hän tanssii aistikkaasti.