Taidokas kissaparodia Jurassic Parkista – kissat vaarallisina petoina

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuonna 1993 ensi-iltansa saanut Jurassic Park lukeutuu kaikkien aikojen menestyneimpiin elokuviin. Steven Spielbergin ohjaamasta ja Michael Crichtonin samannimiseen romaanin perustuvasta seikkailusta nähtiin taannoin elokuvateattereissa 3D-versio.

YouTube
YouTube

Nyt We Are Camera Studio on luonut dinosauruselokuvan jännittävän kohtauksen uusiksi siten, että hirmuliskojen sijaan monsterit ovatkin kissoja. Mirrit eivät näytä ehkäpä yhtä pelottavalta kuin alkuperäisen elokuvan lihansyöjäliskot, mutta videon ansio piileekin taidokkaassa editoinnissa.

Jurassic Park -elokuvasarjalle on nyt luvassa jatkoa neljännen osan muodossa. 12. kesäkuuta 2015 ensi-iltansa saavan elokuvan nimen on paljastettu olevan Jurassic World. Jurassic World -elokuvan ohjaa aikaisemmin Safety Not Guaranteed -komedian työstänyt Colin Trevorrow, Steven Spielbergin toimiessa tuottajan roolissa. Geeniteknologian avulla henkiin herätetyistä dinosauruksista kertova Jurassic Park -elokuvasarja on tuottanut maailmanlaajuisesti yli 1,4 miljardia dollaria.