Kauneusleikkauksilla seksinuken näköiseksi – muodonmuutos maksanut 76 000 euroa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Unelmia on monenlaisia, ja kaikki niistä eivät ole järkeviä. Kerroimme taannoin eräästä naisesta, joka haluaa muistuttaa Barbieta ja muokata itsestään muovisen seksinuken. Nyt on käynyt ilmi, että hän ei ole ainoa, jolla on samanlaisia ajatuksia.

Mieheksi syntynyt Katella Dash on nimittäin myös mieltynyt seksinukke-tyyliin. Hän on käyttänyt kauneusleikkauksiin 76.000 euroa. 38H-kupin rinnat omaava blondi alkoi ensimmäisen kerran muokata kehoaan 23-vuotiaana. Hän kävi tuolloin läpi sukupuolenvaihdosleikkauksen.

Tällä hetkellä 38-vuotias amerikkalaisnainen haluaa lisää kauneusleikkauksia, vaikka hän on jo suurennuttanut rintansa, huulensa ja muokannut operaatioin myös poskiaan ja leukaansa. Minneapolisista kotoisin oleva Dash on huolestuttanut ystävänsä haaveilemalla vieläkin isommista implanteista ja M-kuppikoosta. Monikaan kirurgi ei operaatioon suostu.

– Rakastan näyttää muoviselta. Suurin osa ihmisistä vihaa minua erikoisen ulkonäköni takia, mutta se vain antaa lisäpontta uusille muokkauksille. Yritän näyttää puhallettavalta seksinukelta – niin epäaidolta ihmiseltä kuin vain on mahdollista, kertoi Katella Barcroft Median ohjelmassa.