Mitä sinä kertoisit nuoremmalle itsellesi?

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Nuorena saatoimme olla ujoja ja epävarmoja, emmekä voineet tietää, minne elämä veisi meidät. Joskus ihminen voi tehdä menneisyyden kanssa rauhan ajattelemalla, mitä haluaisi sanoa nuoremmalle itselleen. Nyt Nälkäpeli-tähti Josh Hutcherson kertoi viisi asiaa, jotka olisi halunnut kuulla teini-ikäisenä.

Mies paljasti Buzzfeedille tulleensa koulukiusatuksi, koska hän oli kiinnostunut näyttelemisestä. Tässä on Joshin lista parhaista neuvoista.

1. Tee asiat, koska haluat tehdä ne.

2. Motivoi itsesi rakkaudella, älä pelolla.

3. Sydämen särkyminen ei ole epäonnistumista.

4. Hyviä ystäviä kannattaa odottaa.

5. On upeaa olla erilainen.

Yhdysvaltalainen näyttelijä Josh Hutcherson tuli kansainvälisesti tunnetuksi näyttelemällä Nälkäpeli-elokuvasarjassa. Mies kertoi aiemmin viihdeuutisille, ettei ole sataprosenttinen hetero. 21-vuotias tähti tullaan näkemään ensi vuonna Nälkäpeli: Matkijanärhi -elokuvassa, jossa hän esittää jälleen Peeta Mellarkia.