Poikkeuksellisen rehellinen meikkausvideo – totuus naisten ehostuksesta?

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Jokainen nainen on jossain vaiheessa katsellut YouTube-palvelun meikkivinkkejä pursuavia videoita. Smokey eyes -meikin ja maskeerauksen salat kiinnostavat monia tyttösiä esimerkiksi julkkistyylien innoittamina. Ohjeista huolimatta riittää niitä, jotka eivät oikein koskaan tajua mistä on kyse.

YouTube
YouTube

Viimeisin meikkivideo saattaa naurattaa erityisesti näitä osaamattomia henkilöitä. Koomikko, näyttelijätär ja kyseenalainen kauneusguru Akilah vie askel askeleelta katsojansa läpi meikkaamisen prosessin. Vinkkien avulla kuka tahansa saa aamukasvoistaan paremman näköiset – vai saako?

Videon tähti kehottaa esimerkiksi meikkaajaa silottamaan meikkivoiteen kasvoilleen pehmeäksi kerrokseksi kuin vauvan peppuiho. Huonokuntoisin meikkitarvikkein tehty meikki onnistuu melko hyvin huolimatta Akilahin rankasta huumorista.