Rumpalilla harvinaisen kuumat oltavat – kapulat ilmiliekeissä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rumpaleille osoitetaan kunnioitusta heidän lyömänopeutensa, rytmitajunsa sekä komppinäppäryytensä ansiosta. Maailman parhaimpien rumpaleiden joukkoon on useasti lueteltu sellaiset muusikot kuin Dream Theaterissa tunnetuksi tullut Mike Portnoy, Rushin Neil Peart ja Slipknotin Joey Jordison.

YouTube
YouTube

Nyt saamme nauttia kuumottavan loistavasta rumpuesityksestä, kun COOP3RDRUMM3R-nimimerkki esittää Ellie Gouldingin hittikappale Burnin. Soittajalla on kirjaimellisesti rumpukapulat tulessa. Miehen oli tarkoitus esiintyä vierailevana tähtenä Ellie Gouldingin Brit Awards 2014 -lavashow’ssa, mutta hanke kaatui aikatauluongelmien vuoksi.

Videolla esiintyvä rumpali on paukuttanut instrumenttiaan ennenkin tulisilla kapuloilla, ja lahjakas mies on saanut monen huomion näyttävillä videoillaan. Tulisilla kapuloilla soittaminen ei kuitenkaan ole turvallista touhua, joten emme suosittele saman yrittämistä kotona.