Mikä monitaituri! Smoukahontas esitteli soittotaitonsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomen lahja maailmalle, pietarsaarelainen Sara Maria Forsberg, on julkaissut Smoukahontas-nimellä YouTube-palvelussa huippusuosituiksi nousseita videoita. Hänet on noteerattu nyt myös Yhdysvalloissa, ja tie käy huhtikuussa huippusuositun keskusteluohjelman vieraaksi.

YouTube
YouTube

Musiikkiin liittyviäkin yhteydenottoja nuori kaunotar on saanut levy-yhtiöiltä, ja siihen liittyen Sara Maria julkaisi verkossa videon, jossa hän esittelee soittotaitojaan. Neitokainen soittaa videolla kymmentä eri instrumenttia, joiden joukossa ovat esimerkiksi piano, sello ja kitara.

Video on jo nyt kerännyt lähes 150.000 katselukertaa. Musisoinnin jälkeen Forsberg kertoo katsojilleen siitä, miten ensimmäisen videon julkaiseminen on muuttanut hänen elämäänsä. Sara Maria tuli tunnetuksi esittämällä uskottavasti maailman eri kieliä, ja antamalla näytteensä 14 eri musiikkigenrestä.