Uutisankkuri esitti legendaarisen rap-kappaleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Omaa nimeään kantavaa keskusteluohjelmaa luotsaava Jimmy Fallon on esittänyt usein tunnetun uutisankkuri Brian Williamsin puheesta väännettyjä rap-kappaleita. Nyt vuoronsa saa tunnettu The Sugarhill Gangin klassikkohitti.

YouTube
YouTube

NBC Nightly Newsin päätoimittaja ja uutisankkuri Brian Williams on tunnettu mies rapakon takana. Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa on esitetty miehen uutisten lukemisesta editoituja rap-kappaleita, ja nyt vuoronsa saa legendaarinen Rapper’s Delight -hitti. Brianin kanssa ääneen pääsee myös toinen uutismies Lester Holt.

Brian Williamsin esiintymisistä on leikattu irti kappaleen lyriikat ja yhdistetty ne kappaleen instrumentaaliversioon. Vuonna 1979 julkaistu The Sugarhill Gangsin kappale Rapper’s Delight on äänestetty usein maailman merkittävimpien biisien listalle. Kappaleen albumiversion pituus oli peräti 14 minuuttia ja 35 sekuntia.