Karmivin fontti vähään aikaan – inspiraationa ihmiskeho

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jokaisen fonttidiggarin vihollinen lienee sarjakuvahenkinen Comic Sans, joka saa kaiken kirjoitetun tekstin näyttämään siltä kuin se olisi käsin tekstattu päiväkodin iltapäiväohjelma. Nyt on kuitenkin löytynyt jotain vieläkin karmivampaa, nimittäin ihmiskehosta inspiraationsa saanut fontti.

Jean-Charles Debroiz
Jean-Charles Debroiz

Sen on luonut Jean-Charles Debroize -niminen AD ja taiteilija. Kerozen-yritykselle työskentelevä mies sai kirjaimet luotua tiiminsä kanssa liittämällä fonttiin kuvia tiimiläisten kasvoista ja photoshoppaamalla niitä. Lopputulos on outo mutta kiehtova. Katso kirjaimet tästä.

– Ei ollut ongelma näyttää epäimartelevaa kuvaa meistä. Nauroimme paljon tehdessämme tämän, kertoi Debroize Visual News -sivustolle.