Kurvit pelissä! Kate Upton esitteli tanssiliikkeitään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

21-vuotias uimapukumalli Kate Upton vaikuttaa olevan nykyään se tyttö, joka halutaan mainoksiin, elokuviin ja lehtien kansikuviin. Hänen uransa alkoi Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. Amerikkalaista naapurintyttöä personoiva Upton on nykyisin sinkku.

YouTube
YouTube

Hänet nähdään Vogue-lehden videolla, jossa Kate intoutuu esittelemään tanssiliikkeitään. Mustaan asuun pukeutunut tähti on monistettu kolmeksi blondiksi, ja hän näyttää pitävän hauskaa kuvauksissa. Mikä on parempi kuin tanssiva Kate Upton? 3 tanssivaa Katea!

Katherine ”Kate” Upton syntyi Michiganissa ja kasvoi Floridassa. Upton meni casting-tilaisuuteen Miamissa ja hän solmi samantien sopimuksen Elite Model Management -mallitoimiston kanssa. New Yorkiin muutettuaan hänen uransa lähti nousuun IMG Modelsien riveissä. Vuonna 2011 neitokainen tuli maailman tietoisuuteen Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvasta.