Kondomeista löytyi odottamaton yllätys – matkalla Vatikaaniin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Katolisen kirkon keskus, 800 asukkaan Vatikaani, nousee pyhästä asemastaan huolimatta silloin tällöin erikoisten rikosuutisten keskiöön. Nyt poliisit ovat takavarikoineet liki 40.000 euron arvoisen kokaiinilastin, joka oli matkalla Paavin kotikaupunkiin.

Nestemäisessä muodossa olleet huumeet oli säilötty neljäntoista kondomin sisälle. New York Post -lehden mukaan kokaiini takavarikoitiin Leipzigin lentokentällä Saksassa, ja niiden alkuperänä toimi toistaiseksi tuntematon eteläamerikkalainen valtio.

Huumepakettiin ei oltu merkitty vastaanottajan nimeä, joten periaatteessa ne on voitu lähettää kenelle tahansa Vatikaanin 800 asukkaasta. Huumeiden tarkoitettua vastaanottajaa ei ole toistaiseksi saatu kiinni. Saksan viranomaiset työskentelevät parhaillaan yhdessä Vatikaanin poliisin kanssa tapauksen selvittämiseksi.