Kylie Minogue huippuseksikkäänä videolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin oma Kylli-täti, eli virallisemmin Kylie Minogue, julkaisi 14. maaliskuuta uuden Kiss Me Once -albuminsa. Kyseisellä levyllä on suomalaistuottaja MGI:n kappale Les Sex. Popparin uusin sinkku on kuitenkin tuhma Sexercize.

YouTube
YouTube

Kappaleesta tehtiin äskettäin musiikkivideo, josta ei kuumuutta puutu. Siinä 45-vuotias laulajatar nähdään vaaleassa bodyssa korkokengissään. Kylie näyttää olevan nuoruusaikojen kunnossa, sillä hänen vartalonsa ei näytä paljon ikävuosista kärsineen.

Kiss Me Once on Kylien ensimmäinen studioalbumi sitten vuonna 2010 julkaistun Aphrodite-albumin. Albumin vastaavana tuottajana on toiminut Kylien lisäksi Sia, joka on myös kirjoittanut albumin nimikkokappaleen. Minoguen uusiin aluevaltauksiin kuuluu tuomarointi The Voice UK televisioohjelmassa, minkä lisäksi kaunotar tulee myös toimimaan tuomarina The Voice Australiassa, jonka kuvaukset alkavat myöhemmin tänä vuonna.