Mies esitti kenkämyyjää – pääsi imeskelemään naisten varpaita

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aika ajoin uutisoidaan pedofiileista, jotka ovat hakeutuneet töihin lasten kanssa. Niin ikään varpaisiin mieltyneet jalkafriikit saattavat löytää tiensä kenkämyyjiksi. Joskus henkilö saattaa vain huijata olevansa tällaisessa virassa päästäkseen lähemmäs uhrejaan.

Washington Post -lehti kertoo tapauksesta, jossa mies väitti olevansa Walmart-kauppaketjulla kenkämyyjänä. Lopputulos asiakaspalvelulle oli se, että 31-vuotias Michael Brown päätyi imemään naisten varpaita.

Hän väitti eräälle uhrille opiskelevansa jalkalääkäriksi ennen kuin katosi paikan päältä. Toiselle naiselle Brown selitti tekevänsä tutkimusta erilaisten ihmisten jaloista, mikä vaati käpälöintiä. Pohjois-Carolinan poliisi pidätti lopulta fetissimiehen useiden outojen tilanteiden jälkeen.