Näin vauva kasvoi vuodessa – vanhemmat kuvasivat joka päivä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ikääntymistä tai kasvamista ei huomaa silloin, jos tapaa henkilön usein. Tästä syystä esimerkiksi lapsia harvoin näkevät sukulaiset yleensä ensimmäisenä tokaisevat, että kylläpä on tenava kasvanut sitten viime näkemän.

YouTube
YouTube

Verkkoon on julkaistu useita videoita, joille on koostettu pitkän aikanavälin kuvat yhdeksi taltioinniksi. Nyt vuoronsa saavat Ashley Weeks Cartin ja James Cartin jälkikasvun edustajat, kun pari on ikuistanut kaksi perheensä lasta vuoden jokaisena päivänä. Tuloksena on syntynyt kahden minuutin pituinen kasvuvideo.

Videolla on sekä perheen esikoistytär että kuopus. Projekti kesti yhteensä 52 viikkoa ja videolla huomaa hyvin, kuinka paljon vauva kehittyy yhden vuoden aikana. Perhe on valinnut videolle yksinkertaisen tyylin ja taustalla soi Rabbit-yhtyeen Life is Sweet -kappale.