Pariskunta löysi kadulta koiran karmeassa kunnossa – koskettava seuraus

Ohhoh! · Stara.fi

Hylättyjen lemmikkien puolesta toimii Suomessa ja maailmalla monia järjestöjä, mutta lopulta apu on aina kiinni yksittäisistä ihmisistä. Nyt Indonesian Balilla asuva pariskunta on pelastanut ihastuttavan koiran, jonka he huomasivat istuvan kadulla turvonneena ja verta vuotavana.

YouTube
YouTube

Pariskunta Shayna ja Brandon kertovat, etteivät he voineet enää jatkaa matkaa pelastamatta kärsivää koiraa. He ottivat hauraan koiran kyytiinsä ja veivät sen BARC-järjestön ylläpitämään koirahoitolaan saamaan hoitoa.

Shayna ja Brandon vierailivat koiran luona päivittäin, kunnes he lopulta päättivät adoptoida sen itse perheen useista aikaisemmista koirista huolimatta. Nyt koira on hyvässä kunnossa oleva perhekoira, jonka nimi on Ruby ja jolla leikkivereita riittää.

YouTube
YouTube