Paul Walkerin puuttuvat Fast and Furious 7 -kohtaukset toteutetaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodia koetteli viime marraskuussa suru-uutinen, kun Amerikkalaisnäyttelijä Paul Walker kuoli. Mies menehtyi, kun häntä kyydinnyt Porsche ajautui suurella nopeudella puuhun. Auton nopeus törmäyshetkellä oli ruumiinavauksen pöytäkirjojen mukaan yli 160 kilometriä tunnissa.

Paul Walker näyttelee Fast and Furious -elokuvasarjan seitsemännessä osassa. Elokuvan kuvaukset olivat yhä kesken hänen menehtyessään. New York Daily News -lehden mukaan miehen kuvaamattomaksi jääneet kohtaukset tullaan nyt hoitamaan stunttimiesten ja modernin tekniikan voimin.

Kuvauksissa on käytetty neljää sijaisnäyttelijää, jotka muistuttavat fyysisiltä ominaisuuksiltaan edesmennyttä tähteä. Kehittyneiden tietokonetehosteiden avulla näyttelijöille annetaan Paul Walkerin kasvot ja ääni. Fast and Furious 7 -elokuva saa Yhdysvaltain ensi-iltansa 10. huhtikuuta 2015.

Paul Walker muistetaan parhaiten Hurjapäät-elokuvasarjasta, jota hän tähditti Vin Dieselin kanssa. Mies näytteli myös elokuvissa Joy Ride, Aika rakkauden, Pinnan alla, Bobby Z ja Hours. Viime kuussa Paulin läheinen ystävä ja kollega Tyrese Gibson avautui Arsenio Hall Show -keskusteluohjelmassa tähden kuolemasta. Hänen mukaansa tragedia on vetänyt alati optimistisen miehen erittäin surulliseen tilaan.