Kielikaunotar Sara Maria sai seuraa – näin Ruotsissa!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu pietarsaarelainen videobloggaaja Sara Maria Forsberg on saavuttanut lyhyessä ajassa sen, mihin moni suomalainen on käyttänyt paljon aikaa kuitenkaan onnistumatta. Hänet on noteerattu rapakon takana ja tie vie huhtikuussa Ellen DeGeneresin keskusteluohjelman vieraaksi.

YouTube
YouTube

Nyt Ruotsissa on otettu mallia ihastuttavasta Suomi-lahjakkuudesta. Roomie-niminen 26-vuotias ruotsalaismies teki oman versionsa Sara Marian YouTube-videosta, jolla hän esittää 14 eri musiikkigenren äänimaailmoja.

Mies näyttää puolestaan, miten häneltä onnistuu 14 eri artistin matkiminen. Vuorossa ovat ääninäytteet, joilla pyritään kuulostamaan Bruno Marsilta, Adam Levineltä, Jon Bon Jovilta ja Rick Astleyltä. Lopputulos on onnistunut, ja Roomie tekee vaikutuksen katsojaan vokaalisilla kyvyillään.