Kielikaunotar Smoukahontas julkaisi meikkausvideon: ”Rumasta nätiksi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmanluokan julkkikseksi YouTube-videoillaan noussut Sara Maria Forsberg tullaan näkemään Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa huhtikuun alussa. Neitokainen tuli tunnetuksi esittämällä uskottavasti maailman kieliä ja 14 eri musiikkigenren tyylejä.

YouTube
YouTube

Moni lienee huomannut videoilla, että lahjakkuutensa lisäksi Sara Maria on myös erittäin kaunis nuori nainen. Hän julkaisi viime vuonna YouTube-palvelussa From Ugly to Pretty -meikkausvideon, jossa hän havainnollisti, mitä kaikkea neitokaiset joutuvat tekemään muuntuessaan videon nimen mukaisesti ”rumasta nätiksi”.

Smoukahontas-nimellä verkkoon videoitaan lataillut Sara Maria esiintyi äskettäin Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelmassa. Lähetyksessä hän kertoi, ettei miellä pseudokielien puhumista erityistaidokseen. Forsberg on ennemmin sitä mieltä, että hän pystyy hyvin tekemään eri aksentteja ja dialekteja.