12 merkkiä paljastavat oletko introvertti

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Kaikki ihmiset eivät ole ulospäinsuuntautuneita. Usein yhteiskunta suosii ekstrovertteja, jotka ovat näkyvästi esillä eri ja tuovat ajatuksiaan muiden tietoon. Introvertilla persoonallisuudella on kuitenkin omat plussapuolensa, sillä he ovat usein ajatelleet asioita pidemmälle ja omaavat omaperäisiä näkemyksiä asioista.

YouTube
YouTube

Verkkovideolla luetellaan 12 merkkiä, joista voit tietää olevasi introvertti. Sinulla saattaa olla ujoutta luonteessasi, jos esimerkiksi välttelet ihmisjoukkoja, inhoat huomion keskipisteenä olemista ja et mielelläsi osallistu small talk -sessioihin. Nautit myös kotona oleskelusta, koska viihdyt hyvin itseksesi.

Kotoa lähteminen voi olla sinulle taistelun takana, koska saatat vaikkapa jännittää ihmisten tapaamista. Haluat kohdata mieluummin yhden ihmisen kuin olla mukana ryhmäkeskusteluissa. Voit myös luokitella itsesi introvertiksi, jos joukkoon sopeutuminen on sinulle jatkuva haaste.