Pikkutyttö pelkäsi – palomiesten ihastuttava tempaus auttoi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Harva tilanne lienee kaameampi kuin joutua lapsena hissiin jumiin. Näin kävi massachusettsilaiselle 4-vuotiaalle Kaelyn Kerrille, joka jumittui hissiin äitinsä ja vauvaikäisen veljensä kanssa Readingin kaupungissa.

YouTube
YouTube

Ainoa tapa, jolla he pääsivät pois hissistä oli kiivetä tikkaita pitkin alas. Se oli liian pelottavaa Kaelynille, joten palomiehet päättivät tehdä osansa lievittääkseen tytön pelkoa. He saivat tietää, että nuori neito rakasti Disneyn Frozen-elokuvan tunnuskappaletta.

Palomiehet lauloivat lapselle Let It Go -kappaletta, ja Kaelyn sai voimaa kiivetä alas tikapuita pitkin. Pelastushenkilökunta on onnellinen, että luova lähestymistapa toi avun tilanteeseen, uutisoi AATTP-sivusto.