Scarface-elokuva tekee paluun – tällainen siitä tulee

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vuonna 1983 valmistunut rikoselokuva Scarface – Arpinaama on eräs legendaarisimmista gangsterielokuvista. Kyseisessä elokuvassa pääroolia näyttelee Al Pacino. Väkivaltaisuutensa vuoksi elokuvan ikäraja on Suomessa 18 vuotta. Nyt kyseisestä elokuvasta on tekeillä uusi versio.

Chileläinen elokuvaohjaaja Pablo Larrain neuvottelee parhaillaan elokuvan uusintafilmatisoinnista Universal Picturesin ja Global Produce -studion kanssa. Elokuvan on tarkoitus esittää ydintarina vuosien 1932 ja 1983 versioista. Päivityksen myötä tarina sijoittuu tämän päivän Los Angelesiin.

Elokuvassa on määrä seurata meksikolaisen maahanmuuttajan nousua alamaailmassa, kun hän yrittää seurata amerikkalaista unelmaa. Oscar-ehdokas Paul Attanasiota harkitaan Tonyn rooliin. Uudessa versiossa keskitytään tuomaan enemmän esille päähenkilön psyykkisiä haavoja, jotka selittävät hänen käytöstään, uutisoi The Wrap -sivusto.