Valmis perheen perustamiseen? Video paljastaa karun totuuden

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Lasten saaminen on jokaisen ihmisen elämässä käänteentekevä asia. Kaukana ovat aamuun asti kestäneet bilereissut, heräämiset tuntemattomassa sängyssä ja villit viikonloppureissut Pariisiin. Kun on muksuja perheessä, elämä muuttuu pakostakin hieman stabiilimmaksi.

YouTube
YouTube

Nyt verkkovideo kertoo totuuden siitä, oletko valmis tähän elämäsi muuttavaan kokemukseen vai kannattaako ensimmäisen tenavan syntymää lykätä vielä muutama vuosi. Jos sinua esimerkiksi raivostuttaa, kun muksut rikkovat tärkeitä esineitä, et ehkä ole vielä valmis isäksi tai äidiksi.

Vanhempana joudut tottumaan kyseiseen näkyyn. Et ole myöskään valmis perustamaan perhettä, jos olet siisteysfriikki – lapset eivät nimittäin ole kovin siistejä. Jälkikasvun kanssa päätyy lisäksi aika ajoin lääkärin vastaanotolle. Et sovellu vanhemmaksi, jos et edes tiedä missä lähin poliklinikka on.