Elizabeth Taylorin kartano ei kelvannut Kim Kardashianille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toukokuussa Pariisi saa hoidettavakseen ehkäpä tämän vuoden suurimman mediatapahtuman, kun julkkismaailman kuninkaalliset Kim Kardashian ja Kanye West astuvat vihille Ranskassa. Koko maailman mediaa kiinnostava tapahtuma on toisaalta jo alkanut, sillä Kim ja Kanye poseeraavat hääasuissa huhtikuun Voguen kannessa.

Nyt Kim Kardashian paljastaa taustoja taannoisista asuntokaupoistaan. Tuleva Westin perhe oli harkinnut muun muassa diiva Elizabeth Taylorin vanhan kodin ostamista. Asiassa oli ollut kuitenkin yksi iso mutta.

– Talo oli todella houkutteleva kauniin ruusupuutarhansa kanssa, mutta muuten se ei ollut realistinen vaihtoehto meille. Siinä oli ainoastaan yhden auton autotalli, Kim kertoi Voguelle.

Elizabeth Taylor asui talossa vuodesta 1981 aina vuoden 2011 menehtymiseensä saakka. Westin perhe omistaa nykyisin luksuskartanon Bel Airista, eikä pariskunnan ökyily ei tunne rajoja pesänrakennuspuuhissaan. Kardashian ja West nimittäin tuhlasivat yhteen sänkyyn 133.200 euroa, ja samaa mallia on tilattu uuteen kotiin yhteensä kuusi kappaletta.

Keittiöön on uponnut 585.000 euroa, ja asunnon silmäteränä on Swarovski-kristalleilla koristeltu jääkaappipakastin. Kaiken huippu lienee se, että pelkästään heidän kullatuilla renkailla varustetut wc-istuimet ovat nielaisseet budjetista yli puoli miljoonaa euroa. Aiempien arvioiden mukaan asunnon sisustaminen ja kunnostaminen on maksanut vähintäänkin yhtä paljon kuin itse rakennus. Kartano maksoi 8,3 miljoonan euroa.