Isoisä esitteli pokaustaitojaan nuorelle kaunottarelle – oma pojanpoikakin ihmeissään!

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Isoisät ja isoäidit ovat parhaita. Kerroimme äskettäin videosta, jossa Young Old -niminen YouTube-käyttäjä yritti selittää isovanhemmilleen cockblocking-termiä. Kyseisellä termillä tarkoitetaan siis tilannetta, jossa kaveri estää miehen takuuvarman sekstailuhetken neitokaisen kanssa.

YouTube
YouTube

Nyt samalta kaverilta on julkaistu toinenkin video, jossa Ethan yrittää iskeä naisia isoisänsä avulla. Ensin mies yrittää selittää wingman-termiä isoisälle. Pappa luulee aluksi, että se tarkoittaa miestä, joka on onnistunut saamaan kainaloonsa kaksi naista.

Wingman on kuitenkin kaveri, joka auttaa ystäväänsä saamaan naisen itselleen. Isoisä auttaa parhaansa mukaan, mutta onnistuu kuitenkin kiinnittämään huomion itseensä. Lopulta Ethan ja isoäiti syyttävät pappaa ”cockblockaamisesta”, koska hän ei päästä lapsenlastaan mukaan keskusteluun.