Koiran kokoinen rotta terrorisoi perhettä Ruotsissa – jyrsi tiensä betoniseinän läpi

Ohhoh! · Stara.fi

Maalla voi toisinaan nähdä hyvinkin suurikokoisia rottia, joita jopa perheen lemmikkieläimet juoksevat karkuun. Nyt ruotsalaisessa Bengtsson-Korsåsin perheessä on saatu rotanloukkuun varsinainen jyrsijämonsteri, jolla on pituutta järisyttävät 38 senttimetriä.

YouTube
YouTube

Kaksilapsisen perheen kissa Enok oli väijynyt keittiötä jo tovin, mutta ei lopulta uskaltanut enää mennä huoneeseen. Pohjois-Tukholmassa sijaitsevassa talossa oli huolestuttu lemmikkieläimen käytöksestä. Eräänä iltana perheen äiti oli vienyt roskia ja saanut kokea karulla tavalla, että heidän asunnossaan seikkaili rotta. Lapset olivat yrittäneet pelotella jyrsijää pois, mutta tällöin ei vielä tarkalleen tiedetty mikä heitä oli vastassa.

Lopulta perhe soitti tuholaistorjujat paikalle ja asuntoon asennettiin loukkuja. Seuraavana päivänä yksi loukuista katosi ja perhe löysi jättikokoisen rotan, joka oli jäänyt loukkuun jumiin. Karmivaa oli kuitenkin se, että rotta oli suuren koonsa ansiosta onnistunut raahaamaan loukkua vielä hetken mukanaan ennen kuolemista.