Lähditkö huonokuntoisena kuntosalille? Näin nololta se voi tuntua

Fitness · Anna Poikkimäki

Kuntoilu on jokaiselle hyödyllinen harrastus, joka säännöllisesti harrastettuna tuottaa hyviä tuloksia. Mutta aina sitä ei tule tehtyä läheskään tarpeeksi usein. Tuolloin fiilis voi olla ankea, kun erään kerran tulee vääntäytyneeksi kuntosalille, ja kaikki muut osaavat itseä paremmin.

YouTube
YouTube

Verkossa on nyt julkaistu video, jossa havainnollistetaan sohvaperunan kuntosalipäivää humoristisella tavalla. Ajatukset saattavat nimittäin pyörähdellä jossain aivan muussa kuin kuntoilussa, ja tunteet vaihtelevat noloudesta pakkomielteiseen intoon. Kaikki turvotus on pakko saada tunnissa pois!

Joskus kuntoilijaa voi alkaa huvittaa muiden treenaajien päästelemät saliäänet, jotka ovat ajoittain eläimellisiä. Kateus on yleisin tunne salilla, kun ihminen harvemmin pystyy olemaan vertailematta itseään muihin. Ajatukset saattavat myös käväistä kuntoilun jälkeisessä ateriassa.