Matematiikanopettaja harrasti seksiä oppilaiden kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Teini-ikäiset pojat saattavat salaa haaveilla seksikkäästä opettajasta, mutta harvoin kukaan kasvatusalan ammattilainen ryhtyy suhteeseen alaikäisen oppilaansa kanssa. Tai niin ainakin luulisi. Saamme valitettavan usein uutisoida huonosti käyttäytyvistä opettajista, jotka ovat ryhtyneet suhteeseen oman oppilaansa kanssa.

Nyt kuitenkin valokeilaan on noussut varsinainen teinipoikien nielijä, kun Huffington Post on kertonut 24-vuotiaasta Meredith Powell -nimisestä matematiikan opettajasta, joka sekaantui kahden oppilaansa kanssa. Hänet pidätettiin helmikuussa kahdesta lapseen kohdistuvasta raiskauksesta ja yhdestä moraalittomasta yhteydenpidosta.

Nettiin on nyt julkaistu videokooste Meredithin ottamista omakuvista. Nainen oli harrastanut seksiä kahden 15-vuotiaan pojan kanssa ja alastonkuvaviestien uhrina oli ollut 17-vuotias nuorukainen. Yhdysvalloissa monet mediatalot keräävät huonosti käyttäytyneiden opettajien nimilistaa nettiin ja tällöin kasvatusalan parissa työskentelevät rikolliset saavat julkisen nöyryytyksen tekojensa johdosta.